DS-V Line Collageen draden.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid.

Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam geleidelijk steeds minder collageen. Wat leidt tot een vermindering van 80% van de huiddikte op ongeveer 70-jarige leeftijd.

Dit verlies van volume en stevigheid is een grote factor bij het ontstaan ​​van overtollige huid en rimpels.

Collageen draden stimuleren de collageen vezels in de dermis en activeren de fibroblast cellen.

Maar Collageen is groot moleculair en kan niet zomaar door de huid worden opgenomen. Door nieuwe  bijzondere technologie in de draden en dit in combinatie met het stamcel serum worden de moleculen omgezet in Nano moleculair. Hierdoor kan het collageen nu wel worden opgenomen in de huid.

Wij werken met de originele DS-V Line Collageen draden. Er wordt een collageen draad in de rimpel gelegd. Dit draad word geactiveerd met een speciaal serum, hierdoor zakt de collageen in de huid en gaat daar de collageen tekorten opvullen en stimuleren de cellen om nieuw collageen aan te maken.

Een ideale behandeling om de huid barrière te versterken, fijne rimpeltjes glad te strijken de diepere rimpels te verminderen.

  • Geen downtime
  • Geen naalden
  • Stimuleert huid eigen collageen
  • Verjongen
  • Verstrakking van de huid
  • Pigment vermindering
  • Litteken vermindering

DS-V Line Collageen draden geven in kuurverband het mooiste resultaat. Dat betekent 1x per 10/12 dagen en dat 3 x achterelkaar. Na 3/4 maanden nog een behandeling en daarna 1x per 6 maanden om het collageen niveau te onderhouden.

Je kunt kiezen voor een behandeling van het hele gezicht maar ook voor een locatie zoals bijv. de fronsrimpel of het gebied rondom de ogen. De locaties zijn wel altijd in combinatie met een behandeling zoals de Beauty Angel of de Premium behandeling. Dit in verband met het voorbereiden van de huid op de collageen draden.