Licht voor een mooie huid

Buitenpost | Kollum | Zwaagwesteinde | Surhuisterveen

De Beauty Angel ( ELT lamp) staat voor een innovatief concept van Licht-wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het licht van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op natuurlijke wijze verminderd.

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van de Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in een huid-fysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit  Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en  meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

DIRECTE RESULTATEN:

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en een goede gezondheid
     

RESULTATEN OP LANGE TERMIJN:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verminderen

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige verzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Voor dat uw huid wordt blootgesteld aan het licht van de Beauty Angel wordt uw huid gereinigd. Daarna wordt een serum aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleert. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting wordt er een dag of nacht crème aangebracht.

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloedruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. Antibiotica of Sint Janskruid) moeten helaas afzien van de collageen behandeling.

De Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie (570nm-850nm) die praktisch geen UV bevat. De huid zal dan ook niet bruinen door de behandeling