Wat zou het mooi zijn om uw huid te kunnen vernieuwen! Het goede nieuws: dat kan. Zonder complicaties of bijwerkingen.

Lijntjes vervlakken, pigmentvlekjes verminderen en uw huid mooier maken

Love To Meet You.

72,50 Éénmalig te boeken

 

Oplossing voor:

✔ Pigmentvlekken

✔ Acne

✔ Rimpels verwijderen

✔ Ouderdomsvlekken

✔ Huidverjonging

De behandeling begint met een Skincheck. Daarna volgt de reiniging en een peeling. De peeling wordt aangepast aan jouw wens: bestrijden van de lijntjes, vervagen van pigmentvlekjes, contourversteviging van het gezicht, verfraaiing van de huid. Na de peeling volgt een masker dat wordt aangepast aan het resultaat dat jij nastreeft. De behandeling wordt afgerond met een dag- of nachtcrème. Je krijgt een huid-advies mee naar huis.

Natuurlijk ben jij gedurende de behandeling, die 75 minuten duurt, geheel en al onze gast. Wij streven er namelijk naar dat jou bezoek aan 'Reflection' ook een ontspannende en informatieve ervaring wordt. Want bij Reflection Huidverzorging gaan resultaatgerichtheid, service en gastvrijheid hand in hand.

Conny Huisma

Mijn naam is Conny Huisma

Ruim 25 jaar ervaring

Specialistische huidkennis

Nieuwste technieken

Meer dan vijfentwintig jaar geleden ben ik gestart met Reflection Huidverzorging...

Na een gedegen opleiding waren in eerste instantie mijn behandelingen gericht op verzorging van de huid.

In de jaren die volgden hebben mijn eigen huid en mijn  klanten mij er eigenlijk toe aangezet om te specialiseren in huidverbetering. Dat doe ik met zeer gespecialiseerde ingrediënten waarbij ik vaak apparatuur gebruik om dat te bereiken wat de klant verwacht.

Ik bied de veilige weg naar huidvernieuwing of huidverbetering zonder de neveneffecten en risico’s van een operatie. De Engelsen zeggen dat zo mooi: “results close to cosmetic surgery”